TATU: PREBERITE TO PREDEN SE TETOVIRATE

 TATU: PREBERITE TO PREDEN SE TETOVIRATE
Deli:

1. KAJ

Zdi se preprosto, vendar morate imeti točno predstavo o sliki ali besedilu, ki ga želite nositi na svoji koži. Tetover vam lahko vedno priskoči na pomoč s svojimi idejami, vendar mora biti jedrna zamisel vaša, saj boste motiv nosili vsak dan.

Med konzultacijo se boste s tetoverjem dogovorila glede detajlov in tako bo tudi tetover podal svoje mnenje, ki izhaja iz izkušenj.

 

2. KJE

Tudi pri odločitvi »kje« bo vaš tatu vam lahko pomaga tetover. On namreč najbolje ve kako se bo določen stil tetovaže obnašal na določenem delu telesa.

Če imate točno določeno mesto kjer tatu želite pa bodite fleksibilni in sprejmite nasvete tetoverja glede velikosti in stila – tako bo vaš tatu prišel zares do izraza.

 

3. KDO

Ena od pomembnejših odločitev je zagotovo kdo bo tisti tetover, ki bo na vaši koži pustil svoj pečat. Ob tem je nujno, da se pozanimate tudi glede cen. Vsak tetover ima svojo tarifo in prav te se lahko skrajno razlikujejo med sabo. Kljub temu pa se ne odločajte na podlagi cene!

Odločite se na podlagi njegovih del, ki jih objavlja na družbena omrežja. Če vam je všeč večina njegovih del vam bo zagotovo všeč tudi to, kar bi izdelal za vas.

Prepričajte se, da gre za uraden salon in ne tvegajte svojega zdravja za nekoga, ki ne dosega higienskih standardov – le zaradi nižje cene. Kvaliteta stane nekoliko več, saj bo to ne navsezadnje umetnina, ki bo za vedno na vaši koži.

 

4. DAN D

Na dan D, dan, ko dobite svojo novo umetnino poskrbite, da se zjutraj najeste in tako ne boste na terminu lačni. Poskrbite, da boste imeli s seboj vodo in bo vaše telo hidrirano! Niste prepričani, če ste spili dovolj vode? Preberite ta članek.

Oblecite se preprosto, udobno in po možnosti tako, da bo del tetovirane kože izpostavljen. Če to ni možno pa naj bodo oblačila čim manj tesna.

Deli:

Marelica

30 Comments

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja