POLICIJA ZASEGLA 68 VELIKIH MAČK IZ “TIGER KINGA”

 POLICIJA ZASEGLA 68 VELIKIH MAČK IZ “TIGER KINGA”

Vir fotografije: Netflix

Deli:

TIGER KING NA NETFLIXU

Poznate NETFLIXOV dokumentarec “Tiger king”, ki spremlja Joe Exotica in njegov živalski vrt? Če ste na odgovor pritrdili, zagotovo veste, da so njegova velika ljubezen velike mačke, katere so tudi prevladovale v njegovem vrtu. 

NOVA LASTNIKA

Sedaj vodita park Jeffrey and Lauren Lowe proti katerima je bila podana pritožba, saj naj nebi pravilno skrbela za velike mačke in jih pravilno veterinarsko oskrbovala. Te mačke so zaščitene in zakonca Lowe sta bila obtožena nehumanega ravnanja in izkoriščanja le teh. 

Pritožba je bila podana novembra leta 2020 in od takrat naprej so bili deležni treh inšpekcij. 

Prejšnji teden je sodnik določil, da morajo odvzeti 68 velikih mačk. Med njimi leve, tigre, mešance med tigri in levi, jaguarje in podobno. To so tudi storili in mačke odpeljali v živalske rezervate. Aktivisti in zaščitniki živali si želijo živalski vrt popolnoma zapreti in premestiti mačke v boljši habitat, kjer po njihovem ne bodo izkoriščeni in bodo živeli boljše življenje, ki je bolj podobno tistemu v naravi.

ZAPRTJE PARKA

Odvetnik zakoncev Lowe pravi, da se ta ne želita boriti za svoje mačke in živalski vrt in to želita čimprej zaključiti. Sodelujeta z oblastmi in sta zaprla park za javnost. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Tiger King Park (@tigerkingpark)

Deli:

Kivi