17.ROJSTNI DAN SE ZAKLJUČI Z IZGREDI IN POSREDOVANJEM POLICIJE

 17.ROJSTNI DAN SE ZAKLJUČI Z IZGREDI IN POSREDOVANJEM POLICIJE
Deli:

Adrian Lopez, najstnik iz Kalifornije je želel praznovati svoj 17.rojstni dan s prijatelji iz šole. Kot vabilo je posnel TikTok na katerem je napisal datum, uro in kraj, kjer bi se naj dobili za manjše druženje. 22. maja 2021 ob 19:30 uri so se najstniki nameravali dobiti na plaži v Los Angelesu. Praznovanje za rojstni dan je poimenoval “Adrian’s kickback”. 

Tiktok je imel po dnevu približno 40 všečkov, zato tudi ni pričakoval preveč ljudi. Rekel je, da je bilo to vabilo namenjeno učencem njegove šole. Nato so ogledi na tem tiktoku eksplodirali. Ogledalo si ga je več kot 280 milijonov ljudi! Video je delilo več znanih internetnih osebnosti. Adrian je nato ta tiktok izbrisal misleč, da bodo ljudje pozabili, vendar se je še kako motil. 

 

Na dogodek je prišlo več tisoč ljudi! Ljudje so se zabavali na ulicah in uničevali lastnino. Imeli so ognjemet, pretepe, razvili so se pravi izgredi, da je morala posredovati policija. Dogodka se je udeležilo več znanih youtuberjev in tiktokerjev. Njihove videe si lahko pogledate spodaj.

@ashtongnasty

I need to find everyone in the picture 😭 #fyp #viral #adrianskickbackparty

♬ Yay Yay - Compton Ro2co

Posredovati je morala tudi policija. Aretiranih je bilo približno 150 ljudi. Občina je postavila tudi nujno policijsko uro na tem kraju do 23:30 ure. 

Deli:

Marelica