SLOVENCI IMAMO NAJRAJE TAKE S SIROM

 SLOVENCI IMAMO NAJRAJE TAKE S SIROM
Deli:

Pri priljubljenem dostavljavcu hrane Wolt so naredili raziskavo, odkrili pa zanimive navade Slovencev in Slovenk.

Ugotovili so namreč, po kakšnih hamburgerjih se Slovencem in Slovenkam najbolj cedijo sline.

Pri Woltu so ugotovili, da si izjemno radi naročamo prav hamburgerje. Kar neverjetnih 39 odstotkov vseh naročil je prav te slastne razvade.

Najraje imamo srednje pečen hamburger

V Sloveniji si najraje naročimo hamburger s sirom, temu sledi klasični hamburger. Pri izbiri hamburgerja fit postava ni na prvem mestu, piščančji hamburger je tako tretji najbolj priljubljen.

Najraje imamo, če je meso pečeno srednje, sledi prepečeno meso in le 2,3 odstotka naročnikov je dovolj pogumnih, da poseže po srednje surovem.

Po dolgem delovnem tednu si prav radi privoščimo mastno razvado, zato največ hamburgerjev dostavijo ob petkih, med 17. in 19. uro.

Ugotovili so tudi, da Slovencem in Slovenkam pozimi v želodček veliko bolj sede kot poleti.

Glede na Woltovo prisotnost po Sloveniji je največ restavracij s hamburgerji v Ljubljani.Sledi Maribor, Koper in nato Kranj. Najmanj restavracij s hamburgerji je v Celju, kjer jih je le pet.

Obožujemo slanino, sir nacho in jajca

Med dodatki Slovenci in Slovenke najraje posegamo po slanini. Sledi nacho sir in jajca.

Prav pogosto pa se zgodi, da kakšne dodatke iz hamburgerjev umaknemo. Slovenci in Slovenke v hamburgerjih tako ne maramo kumaric, solate, paradižnika in čebule.

Ob hamburgerju pa si najraje naročimo klasični krompirček, a zadnje čase zares radi posegamo tudi po modernem sladkem krompirčku.

Vedno več ljudi se odloča za veganske hamburgerje, hamburgerje z natrgano govedino in svinjino.

Ste vedeli, da manj kot en odstotek gostov v restavracijah ob hamburgerju želi tudi pribor? No, po navadi kaj kmalu obupajo in nadaljujejo z rokami.

Deli:

Marelica