NAJSLAJŠI INTERVJU VSEH ČASOV

 NAJSLAJŠI INTERVJU VSEH ČASOV
Deli:

Po poročanju medija The New Zealand Herald se je na Danskem odvil nekoliko bizaren, a verjetno najslajši intervju vseh časov!

Mlada danska novinarka je dvignila kar nekaj prahu, ko je posnela intervju o svingerjih v enem izmed klubov. Šokirala pa ni zaradi samega intervjuja temveč zato, ker je snemala kar med spolnim odnosom, ki ga je imela z enim od udeležencev. Povrh vsega pa je bil prenos še v živo!

Louise Fischer, ki je novinarka na danski radijski postaji Radio 4, je poročala o ponovnem odprtju danskih klubov po tem, ko je Danska pričela z rahljanjem ukrepov. Do takšnega intervjuja je po njenih besedah prišlo spontano, zadeva naj ne bi bila načrtovana.

Bizaren intervju je bil predvajan sicer že v marcu, od takrat pa je bil posnetek, na katerem je tudi možno slišati stokanje novinarke in gospoda, s katerim je potekal intervju, množično deljen po spletu.

Za nemški časnik Bild je povedala, da je prejela različne odzive. Nekaterim se zdi njena poteza pogumna in občudovanja vredna, spet drugim je prispevek neokusen in je po njihovem mnenju prestopila zdravo mejo novinarstva. Starša Louise menita, da je pogumna in se jima zdi intervju celo smešen.

Po njenih besedah naj bi bili obiskovalci v svinger klubu vljudnejši od tistih običajnih barih in klubih, moški pa so povrh vsega še bolj spoštljivi. Počutila naj bi se kot boginja.

Naslovna fotografija: Image by TastyCinnamonn from Pixabay

Deli:

Jagoda