NI RES, PA JE: STRANKA PREJELA OCVRTO BRISAČO!

 NI RES, PA JE: STRANKA PREJELA OCVRTO BRISAČO!
Deli:

Da, zelo nenavaden naslov, ki je tudi nas presenetil. Na Filipinih se je v eni izmed restavracij za hitro prehrano zgodil neljubi dogodek –  stranka je prejela ocvrto brisačo!

Veriga restavracij s hitro prehrano Jollibee je za 3 dni zaprla eno izmed svojih restavracij v okrožju Bonifacio Global City v mestu Taguig na Filipinih po tem, ko je stranka namesto naročenega ocvrtega piščanca prejela ocvrto brisačo.

Seveda je ogorčena stranka pripetljaj delila in Tweet, ki je bil sicer že izbrisan, je bil deljen več kot 3.500 krat in dobil 6.600 všečkov. Zapis na Facebook-u je prejel skoraj 100.000 reakcij in skoraj toliko delitev.

 

Na svojem Facebook zidu je zapisala, da je obrok naročila za sina in v embalaži odkrila nekaj povsem drugega.

Zapisala je ››Kako za vraga spraviš brisačo v zmes in jo nato še scvreš!‹‹ in ››Tako nagnusno in neprijetno…‹‹.

V skladu z zakoni o varnosti živil in hrane na Filipinih je lahko globa za nepravilno ravnanje s hrano kar 6.300$ in 6-mesečno zaprtje obrata. Jollibee je zgodba o uspehu, ki je postala svetovno znana. Samo na Filipinih obratuje kar 1.150 restavracij, celo več kot znana veriga restavracij s hitro prehrano McDonald’s. Vendar je tudi veriga Jollibee občutila posledice pandemije in zaprla nekaj restavracij.

Jollibee se je na incident seveda odzval in prav tako podal izjavo, kjer je izrazil zaskrbljenost in zagotovil, da bodo preverili skladnost postopka priprave.

Deli:

Marelica